Haber

Vizyon toplantısında Kılıçdaroğlu’ndan Bakan Nebati’ye gönderme: Epistemolojik kırılmalar onların olsun, bizim Türkiye vizyonumuz bu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “3 Aralık’ı bekleyin” sözleriyle duyurduğu “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı miting İstanbul’da yapıldı.

BAKAN NEBATİ’YE GÖNDERİM YAPTIRDI

Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şampiyonlar Ligi’nin en iyi oyuncularıyla birlikte ekonomi ve endüstriyel dönüşüm alanlarında dünya ile yarışacağız. ‘Epistemolojik kırılmalar’ onların olsun, bu bizim” Türkiye vizyonu, Türkiye’nin hak ettiği standart budur!” söz konusu. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri, ‘epistemolojik kırılma’ ifadesini sıklıkla kullandığı bilinen Bakan Nebati’ye gönderme olarak yorumlandı.

BAKAN NUREDDİN NEBATI NE DEMİŞTİ?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, “Neo klasik ekonomiDavranış ve nöroekonomi fikrinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım, giderek öne çıkan davranışsal ekonomi ve nöroekonomi ile daha fazla önem kazanıyor”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu